HTML

Friss topikok

Autós képek

Wéber megmondja a frankót


2012.09.08. 18:52

2012, Monza, időmérő edzés
A ferraris Fernando Alonso a Q1 és Q2-ben is remekelt, megvolt minden esélye, hogy a Pole pozíciót is begyűjtse. Ehhez képest azt láttuk, hogy kigurult a harmadik felvonásban, de  vissza is tért a boxutcába. Végül egy másodperccel elmaradva saját idejétől, a tíz közül tizedik lett.

És akkor Wéber Gábor, GP Legends szimulátor világbajnok*, aki a túrakocsi VB-n rendszeresen másodperccel lassabb időket autózik, mint csapattársa Michelisz, az a szaktekintély, aki az RTL Klubon a benzin stratégiát külön gonddal kielemezve, azonban egyszer sem találta el azt, azt tudta mondani, hogy Fernando Alonso kettő menetből kétszer is hibázott.

Alonso hibázott  Alonso hibázott  Alonso hibázott  Alonso hibázott  Alonso hibázott

Azt is mondta még,hogy eltaktikázták már megint a Ferrarinál.

Az sem zavarta, hogy saját idejétől ennyivel elmaradt, az sem, hogy be kellett menjen a boxba, mért kör előtt. 1:30-as kört futott. holott 1:24-est vártunk.

"A Q3-ban valami tönkrement az autóban" ... "Holnapra rendbe hozzuk az autót, de a 10. helyről mindenképp nehéz dolgunk lesz." Nyilatkozta az időmérő után a spanyol. A versenyző elmondása szerint a csapat tisztában volt a problémával, és csak azért küldték ki a Q3-ban, hátha meg tudnak előzni néhány ellenfelet

Mint utólag kiderült, a hátsó stabilizátor tört el, amit pár perc alatt nem lehet javítani, ahhoz kevés lett volna az idő.

Alonso hibázott  Alonso hibázott  Alonso hibázott  Alonso hibázott  Alonso hibázott

Köszönjük, Emese!

* tényleg, hol, milen szervezet írta ki azt a szimulátor "világbajnokságot", amit WG megnyert?


Szólj hozzá!

Címkék: ferrari forma-1 forma 1 alonso gábor fernando wéber

A bejegyzés trackback címe:

https://automeo.blog.hu/api/trackback/id/tr974763447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása