HTML

Friss topikok

Autós képek

Hát ezt bebuktad...


2012.11.08. 15:36

bebucskazta_www.kepfeltoltes.hu_.jpg_968x980


Nagy kedvencem azt írja szomorú hangon, hogy

Valószínű, hogy hosszú ideig ez a fotósorozat lesz az egyetlen lehetőségünk, hogy jobban megismerjük a mesterművet, miután az egyetlen példány a zenész magángyűjteményében pihen.

Kár érte, mert első másodpercben azonnal látszik, hogy ezek csak 3D-s modellről, igen gyenge színvonalon  renderelt CG képek!

De ha valaki nem érti miről beszélek, akkor is feltűnhet neki, hogy nem egy helyre esnek a modellen és a valóságban a féknyergek. Gyengébbek kedvéért bekarikáztam sárgával.

Ezen kívül is vannak még eltérő részeletek, mint például a kevésbé kidolgozott, határozott él hiánya a hátsó lökhárítón, vagy az oldalüveg osztása, a hátsó szárny profil dölésszöge és így tovább.


Bukta van!

Ezek nem fotók. Nem Mr. Slowhand autójáról, hanem csak annak 3D-s másolatáról generált számítógépes grafikák egy fotó háttérképre renderelve.

UPDATE:
Van fotóbolt-mágus, aki szerint csupán papírkarton féktárcsák azok a egyedi Ferrarin lol.
Azóta újabb 3D-s renderelt fotókról hiszik el, hogy valódiak :D

 


Szólj hozzá!

Címkék: grafika számítógép computer render 3D Max CG

A bejegyzés trackback címe:

https://automeo.blog.hu/api/trackback/id/tr484897301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása