HTML

Friss topikok

Autós képek

Joó dolog az F1 bulvár


2013.02.08. 12:21


Nagy kedvencem Joó Gábor, mert nagy szakértelemmel rendelkezik a Forma 1 világát illetően. De most komolyaaaaaan! :)

Most már tudom, a bulvár világában is megállja a helyét. Most épp azt állítja válik a finn világbajnok szépségkirálynő feleségétől, az indoka  szerint

Raikkönen 2004-ben vette el Dahlmant, akivel azóta igen keveset mutatkozott együtt nyilvánosan. A nő kvázi egyetlen versenyre nem kísérte el

Hmm. Érdekes.

Pedig mintha TV közvetítések alakalmával, hírek fotó mellékletein mintha láttam volna Raikkönen feleségét. Sőt,  biztosan emlékszem rá! Még Ferraris idejéből is, pedig az is biztosan 2004 után volt. Elég lenne egyetlen fotó is megcáfolni a Sportgéza szakértőjének állítását, de egy párat összegyűjtöttem.

Lássuk csak, kvázi hány versenyre nem kísérte el ( Gábor szerint ) Jenni férjét,a teljesség igénye nélkül (a képre kattintva még több jelenik meg):

kimi_and_jenni.jpg


Szólj hozzá!

Címkék: esküvő szakítás válás joó Gábor Raikkönen Kimi Jenni Dahlman Sportgéza

A bejegyzés trackback címe:

https://automeo.blog.hu/api/trackback/id/tr665069308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása