HTML

Friss topikok

Autós képek

Picasso, a Cherokee


2013.04.03. 12:03

Először, és többször is szembesítve a JEEP Cherokee 2014-es modelljével az embert elfogja az undor, hogy lehet ilyen autókat tervezni a XXI. században. De ha ez nem lett volna elegendő, kiszivárgott a Citroen Picasso újabb generációjának facelift-je. Ez a ráncfelvarrás annyira feszesre sikeredett, hogy egészen össze húzta az autó egyébként jellegzetesen tágra nyílt szemeit. Nagy bajban vagyunk, ha ebből ugyanolyan divat lesz, mint amit  a koreai autók hoztak be a kályhaezüst középkonzollal jó pár éve ...

picajeep3.jpg

Izzadtságszagú: látszik rajta, hogy a mérnökök fantázia nélkül, csupán az elsődleges jegyek  megváltoztatásával akartak újító hatást elérni, de nem sikerült. Egyik esetben sem!

picajeep1.jpg

Joggal tehetitek fel a kérdést:


- Mi ez a szar?

Már 2000-ben sem értettük, minek osztották ketté a FIAT Doblo első lámpáját, de úgy tűnik egy évtized múlva újra divatba jön...


3 komment

Címkék: design család kocsi autó facelift egyterű trollface Picasso Citroen SUV FIAT Citroen Picasso Jeep Cherokee Doblo

A bejegyzés trackback címe:

https://automeo.blog.hu/api/trackback/id/tr85190476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dextercapo 2013.04.21. 23:22:46

nehez . nem tudtak meg feldolgozni a ledes technika es a nappali fenyek problemajat . igaz hogy ez az usaban vagy talan kanadaban mar evtizedes multra tekint vissza , megsem egyszeru a foncsort es a szemeket jol kitalalni . egyertelmu hogy ez a gond , mert pl az alfa szemeivel is rahozta a fraszt a gyarto par nezelodore :
s14.postimage.org/53d1breb5/01_2013_alfa_romeo_4c_geneva.jpg
nehez ugy . talan meg par ev es letisztult lesz , nem a designer maszturbalas eszkoze :
www.youtube.com/watch?v=se9XwP5k-qw

joeramirez · http://automeo.blog.hu/ 2013.05.03. 09:57:13

Jól mondod! A designer-ek határára értek a lehetőségeiknek. A technológia még nincs kész, hogy csak LED-eket alkalmazzanak, és ehhez mérten lapos fényszórókkal rajzolják az autók elejét, viszont már használniuk kell a LED-eket a kötelező nappali fény miatt.

dextercapo 2013.05.03. 18:09:43

www.elelmiszer.hu/cikk/ujratoltheto_hibrid_autot_allitott_ki_a_volvo
ez a cikk csodas - ajanlom figyelmedbe :)
oke , hogy a plug-in hibridet nem sikerult a cimben jol megfogalmazni , de ez egy dizel-benzin-turbo-elektromos hibrid lett , amit mar nem kell eldobni ha lemerult , vagy kifogyott belole a benzin , gazolaj - mert ujratoltheto . ez am a zold attores .
az mar tenyleg csak hab a tortan hogy talan nem 5 litert evo 300 loeros autokat kene az utcara tenni , hanem 1 litert evo 60lovasokat . a fogyasztasi adatok megadasa is kisse otletszeru :)
süti beállítások módosítása