HTML

Friss topikok

Autós képek

Kő bye!


2013.05.14. 09:41

puma4b.jpg


Kőbájker
írja: "A legjobb kis vakarcs félmillióért"

A plusz alu garnitúrán vannak a nyári gumik, ha ezt meg kéne vennem, egy kiló lenne

Egy kilogramm micsoda? Kenyér? Cukor? Víz?
Tiszteljük már meg az olvasót és hanyagoljuk a szlenget! Más kérdés, hogy csak nagyon lúzer arcok hiszik el, hogy 4 lemezfelni + téli gumi ebben a méretben felemésztene százezer Forintot... Ehhez nem kell szakújságírónak lenni.

Gázra hidegen torpan egy kicsit, puffog is a kipufogó. Ezt néha melegen is csinálja, nem tudom, hogy beállítási kérdés-e, elkoszolódott valami, vagy ez ilyen

Nem ember, ez bizony LMM! Ideje lenne kicserélni! El sem hiszem, hogy van olyan tag, aki így közlekedik, és ezt komolyan természetesnek veszi. Gyanakodni kezd az ember, hogy kerülhet valaki TC közelébe ilyen tudással... Most ezt elolvassák hasonló hozzáértő átlagemberek és tele lövöldözik azt utcát a reggeli munkába járáskor, no meg a katalizátorukat a hibás autóikkal, mert "hát ez ilyen". Borzalom.

12 másodperces gyorsulást tud hozni, ez nem sokkal jobb a kispolszkiénál

Kispolszki soha az életben nem gyorsult 20 másodperc alatt százra! Szerintem elég lett volna utána kérdeznie Kőbájkernek, mert ez a hasonlat irtó baromság. Csak eméssze: Polski 126p 0-100: 54/46/35 másodperc, motor kiépítéstől függően!!!

ABS sincs, amit pont nem hiányolok

Jézus, Mária! Ilyet újságírótól ne olvasson soha az ember!!!
Ezt komolyan gondolja bárki a XXI. században, hogy ő jobban meg tud állni ABS nélkül (a csúszós úton), mint vele? Ez ugye csak valami áprilisi tréfa?! Legközelebb azt fogja írni, nem baj, hogy ugyan nincs légzsák az autóban, de nem baj, mert van olyan erős a karja, hogy kitámasszon baleset előtt??? Borzalom.

Sóhajtás, sóhajtás...


4 komment

Címkék: teszt totalcar Puma Ford OMG TC Kőbájker

A bejegyzés trackback címe:

https://automeo.blog.hu/api/trackback/id/tr985299487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dextercapo 2013.05.15. 18:59:54

most lehet hogy nem leszek nepszeru , de igen . abs nelkul jobban meg lehet allni es ezt joparszor sikerult bizonyitanom mar magamnak is .
szaraz aszfalton az abs nagyon jo , de aki ott bajba kerul , az inkabb az elejen szelektalodjon ki .
abs-es autokon szinte nincs vagy egyaltalan nincs fekeroszabalyzo , mert ezt a funkciot az abs elvben atveszi . igy rosszabbul fekezheto , de az abs az isten .
na nezzunk egy egyszeru peldat , suzuki wagoner + finom , nyalkas aszfalt satufek hatvanrol gyujtassal es anelkul . gyujtassal 65m fekut , gyujtas nelkul 40 . ertem hogy kozben manoverezni is tudok , de ha meg kellett volna allnom a ketsavos uton egy autosor mogott , akkor hova manoverezzek ki tovabbi tizenot metert ? nagyon sokan vagyunk ugy hogy utaljuk az abs-t es okkal .

joeramirez · http://automeo.blog.hu/ 2013.06.05. 10:50:16

ABS-es autókon is van fékerő-elosztó, anélkül nem is kerülhetnének forgalomba.

ABS ha száraz időben is érezhetően dolgozik, ott valami gáz van a fékrendszerrel! Nedves úton pedig egyértelmű az előnye! Hátránya havas úton jelentkezik, ahol a feltorlódó hómennyiség hóekeként torlódva, gyorsabban állítja meg az autót, igaz.

WagonR+ biztosan nem áll meg 40 méteren, faternak olyan van :D

kőbájker · http://robogo.blog.hu 2014.05.06. 18:25:29

Szevasz fogyatékos.

1. 4 jó ALUfelni és 4 gumi az egy kiló, nagyon jó esetben és akkor még nem új. Kiló=százezer, a gyengébbek kedvéért. Nem, nem kell hanyagolni a szlenget.

2. Nem kellett cserélni semmit, elmúlt a rendszeres használattól, a lényeg, hogy te okos vagy, kis fasz.

3. Irónia volt a 12 másodperc, fogyatékos. Vagy vicc, vagy bármi, amit nem fogsz fel, mert buta vagy.

4. Gondolom sok autód volt, és gondolom sokszor találkoztál azzal a jelenséggel, hogy 15 éves korban elromlik az ABS és gazdaságilag javíthatatlan. Ezért örülök, ha nincs ABS, mert nincs kedvem egy öreg autóra vagyonokat költeni, agyhalott.

5. Örülj kispöcs, legalább öten elolvasták a szaros blogodat.

6. Na Sipos, most röhögj! Hogy találtad meg ezt a szerencsétlent?
süti beállítások módosítása