HTML

Friss topikok

Autós képek

Gyári tákolástól sem mentes


2013.06.05. 15:33

A japán autó legendája című cikkben ommm próbálja megfejteni, hogy vajon megéri-e még japán autót venni. Persze, a végén jön a várva-várt bólogatás, és a katarzis. Megvolt.

De ami miatt most mégis poszt született belőle a következő kép, amin megjegyzi, hogy szép a motortér, gyári tákolástól mentes.

1_n.jpg

Ízlésről vitatkozni nem lehet, csupán eszembe juttatott pár motorteret, ami esetében végképp nem lehet azt mondani, hogy csúnyák lennének. Ellenben a fentivel. Jöjjenek az én kedvenceim, ahogy szerintem kellene kinézzen egy motortér:

4_n.jpg3_n.jpg2_n.jpgSehol egy egymás felett keresztbe áthúzott kábelköteg, minden szépen megtervezve, elrendezve párhuzamosan, vagy merőlegesen.

Most tekerjen fel a Toyota Verso 1.8 motorterére, és őszintén tegye a kezét minden autóbolond a szívére a kezét: tényleg tákolástól mentesen lett berendezve az a japán motortér?


1 komment

Címkék: alfa romeo peugeot japán totalcar toyota fiat bravo tc gti v6 1.8 arese

A bejegyzés trackback címe:

https://automeo.blog.hu/api/trackback/id/tr405345641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

joeramirez · http://automeo.blog.hu/ 2013.07.16. 10:52:38

Szeretném felhívni a figyelmet Winkler Róbert írására!
EZ AZ! (gyk: Yesss!) VISSZATÉRT A RÉGI VÁGÁSÚ TOTALCAR!

totalcar.hu/tesztek/2013/07/15/toyota_auris/

Így kell ezt kérem! Winkler Úr(de hülyén hangzik, még olvasva is) megmutatja, hogy mi is az, amiért fanatikusan lehet(ett) lelkesedni! ;-)

Gratulálok! Ön még mindig jó!
süti beállítások módosítása