HTML

Friss topikok

Autós képek

Mezei milliókért


2012.03.25. 10:34

 

Valaki árulja már el, miért kell közpénzen, az állami televízió költségvetéséből Mezei Dánielt (Wéber Gábort, és ki tudja még kit a stábból) a helyszínre utaztatni, amikor ugyanúgy, ahogy évekig az RTL-en, stúdióból is közvetíthetnének?

Főként érdekes ez akkor, amikor az eddigi két futamból egyszer sem sikerült hangkimaradás nélkül levezényelni az eseményt!

 

Vajon kell az nekünk, hogy az adóforintjainkból a világot beutazzák, utazás költségét, étkeztetést, szállodai szobáikat fizessük?

 

Tehát még egyszer: miért nem jó a stúdió közvetítés, ami nagyságrendekkel költséghatékonyabb, annál a közpénzen üzemeltetett televízió társaságnál, ahol egyébként nagy valószínűséggel minden évben csak a veszteséget termelik ???

 


1 komment

Címkék: mtv forma 1 mezei gábor közvetítés dániel wéber

A bejegyzés trackback címe:

https://automeo.blog.hu/api/trackback/id/tr564338119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dextercapo 2012.03.29. 22:42:55

ebbe nem nagyon lehet belekotni . tenyleg nem sok ertelme van - de tudtommal ezevben valami alku eredmenyekent kaptuk a lehetoseget hogy kozvetithetnek .
olyan ez mint egy ajandek elefant . odaajandekozza az ember valakinek - mire az belepusztul az etetesebe es kiszolgalasaba .
süti beállítások módosítása