HTML

Friss topikok

Autós képek

Játék! Rendszámot a Lexus LS CC-re!


2012.09.18. 09:48


A Toyota a beragadó, gyilkos gázpedál utáni negatív hangok után nagyobb sebességre kapcsolt. Elhatározták, ezek után nem terveznek arcba ásítós személyautókat, kell az arculat frissítés, hogy újra elérjék az évi tizen-huszon-millió eladott autó számát! Talán még az Auris nevet is kukázzák, sosem lehet tudni...

Most is nagyot akartak gurítani a prémium (nem luxus!) márkájuk új modelljével, a Lexus LS CC-vel. Nem, nem Coupe Cabriolet, hanem csak simán CC, ahogy a Passat CC-nek sem lehet nyitni a tetejét - ha már összefüggést kell keresni a távol-keleti Copy-Paste kapcsolatok közt, akkor ide érdemes vissza kanyarodni. Igaz, a VW négyajtós, a Lexus csak kettő. Vagy három, ez most lényegtelen.

Itt a csodálatos, élekkel szabdalt, gyalogosbarátnak nem nevezhető, leesett állú harca orr a lényeg! Vajon hová képzelték el a japán mérnökök elhelyezni a rendszámtáblát?

Játék!

Válaszd ki, hol lenne a legjobb helye a közlekedésrendészeti azonosítónak!
Stílusosan szlovák rendszámot képzeljünk oda, hisz nagy valószínűséggel a regadó-elkerülés végett ilyen típusú  rendszámokkal láthatjuk a legtöbbet:

a.,
lexus-cc-3.jpg

b.,
lexus-cc-2.jpg

c.,
lexus-cc-1.jpg

d.
lexus-cc-4.jpg

És végül egy ajánló a tuning mestereknek! Egy kis ültetés, és akár a FőkeFe vezérigazgatójának autójaként, mint egy kukás lapát, az útközben talált alumínium dobozokat is begyűjtheti...
lexus-cc-5.jpg

Csodálatos, mennyire sokoldalú a forma.


Szólj hozzá!

Címkék: design japán harcsa ocsmány kukás Copy Toyota Lexus CC Paste

A bejegyzés trackback címe:

https://automeo.blog.hu/api/trackback/id/tr954785132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása