HTML

Friss topikok

Autós képek

Fantáziadús KIA


2011.09.22. 08:39

 

     A koreai gyártó termékeinek minőségével állítólag nincs különösebb baj, egyedül az egyediséget hiányolhattuk eddig. Sikermodelljük, az első generációs C'eed esetében jól érzékelhető volt, hogy minden porcikája emlékeztetett valamely más gyártó korábban megjelent modelljére.

De! Most Frankfurtban az autós világkiállításon megmutatták, milyen forradalmi lépéseket tesznek az autóik egyéniségének megtalálásában, saját arculat kiépítésben. Bemutattak egy koncepció autót, egyszerűen csak GT néven. Akkor lássuk, milyen eddig nem látott utat tapostak ki a KIA eddig CTRL+C, CTRL+V gombot nyomogató mérnökei:

 



Most jut eszembe, a Citroen a Párizsi autószalonon már mutatta be GT nevezetű koncepció autóját, fura orr megoldással, még 2008-ban ...


1 komment

Címkék: jövő autó kiállítás citroen koncepció kia márka arculat 2011 autószalon egyediség

A bejegyzés trackback címe:

https://automeo.blog.hu/api/trackback/id/tr793245101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása