HTML

Friss topikok

Autós képek

Hagyd már!


2012.11.08. 13:43


Kedves Pista!

Elnézést, hogy "pistázlak", de mi olvasónk már így ismertünk és szerettünk meg! Ne haragudj, hogy ezzel kezdem, de most hagyd abba, mit csinálsz!

Valami változott. Tudod, valahogy más léptékkel éped ugyanazt a lépésszámot. Olyan dolog ez, amit nem lehet megfelelően szavakkal kifejteni, de érezni igen. Talán érezted már az életedben reggel, amikor felkeltél, hogy megváltoztál. Bele néztél a tükörbe, ugyanaz voltál, mint előző nap, de te mégis érezted a változást. Ezt kellene most is érezned, ha jól ismered magad.  Olyan jó volt minden, amit tőled olvastunk!  A hangsúly  a múltidőn van.

Hogy a  fenébe lehet olyat írni, hogy az R8-as van olyan jó, ne adj' Isten jobb is mint egy Ferrari?

Ezt most komolyan gondolod, vagy csak hozzászólás-generátor cikknek szántad, de közben, valójában tudod, mekkora ökörség?

A Ferrari nem csak egy autó, hanem életérzés is.

Számadatokkal mit akarsz bizonyítani, Hogy mindenki hülye, aki két tizedmásodpercért dupla árat fizet? Ez most komoly? Jártál volna gyorsulási versenyekre, tudnád, értenéd, mennyi munka, veríték és pénz fekszik abban a két tizedben esetenként?! Vagy hozzam fel az extrém körülményeket a Formula 1 nevű FIA verseny sorozatból, ahol ekkora különbség dollármilliós fejlesztésekbe fáj...

Az R8 egy szép modell az Audi gyárból, ami a germán-buziknak tökéletes választás, akiknek nem elég német a  Lambo'. Vagy azoknak, akik már unják az asszonyt és S8-ast. 'Mittudomén', engem nem hoz lázba. Még akkor sem, ha tudom, Dave Gahan ilyennel szeret autózni.  Igaz, ő régebben Porschékat gyűjtött, most meg a Golfot reklámozza.


A Ferrari egy más világ.

A Ferrari nem gyártott soha A2-est. Soha nem volt rá igény, sem kényszer. És innen kezdve a kettő össze sem hasonlítható!  Hiába, azok az Audiban használatos kopós, fehér alapú műanyag kapcsolók akkor is szégyenszemre valók, ha tökéletesen bagatelizálod a jelentőségüket. Hiszen  minden autós újságíró első dolga minőségérzetről papolni (a palacktartóról mára leszoktatok, hála az égnek).

Nem kell akarni bizonyítani egy autóról, hogy "van olyan jó, mint a... csak olcsóbb" - mert annak csak az izzadtságszaga marad.  Ugyanez zajlik a Linux és Windows, vagy a Samsung és iPhone estében.  Felesleges. Aki letette egyik mellett a voksát, csak azzal, hogy (majdnem) ugyanazt tudja, de olcsóbban, meggyőzni már nem lehet.

Azokat az adatokat meg nyugodtan felejtsd el! Autókról írj, műremekekről, ne számokról.


Szólj hozzá!

Címkék: ferrari audi totalcar r8 italia 458

A bejegyzés trackback címe:

https://automeo.blog.hu/api/trackback/id/tr694897055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása