HTML

Friss topikok

Autós képek

Szarblog


2010.09.28. 09:51

   Autóbuziként szinte már-már ellenségesnek tekinthetem az úgynevezett Zöldek mozgalmát. Mindezt nem önnön maguk létezése gyanánt, hanem annak stílusnak a képviseletével sikerült nálam kivívniuk, amit követnek. Egyébként a legtöbb dologban maximálisan egyet is értek, de a stílus maga az, ami engem zavar.

Az, hogy erőszakosak, minden helyen igyekeznek felszólalni, az egy dolog, a harcosságot tisztelni kell. Viszont mások konstruktív ellenvéleményére nem hogy nem kíváncsiak, de még ügyesen ki is takarítják az általuk szemétnek vélt véleményeket.

Vajon milyen demokratikus katonák akarnak lenni az élővilág védelmére indított csatában, ha maguik dikatórikus módszerekkel operálnak, a tények egy részét elhallgatják, az ellenük felszólalkozók hangját pedig elnémítják? Milyen igazság az, amit maguk alakítanak? Valóban arra van szükségük, hogy egymás izzadtságában ölelkezzenek, tudomást sem szerezve arról, hogy vannak emberek, akiknek más a véleménye arról, amit ők cselekednek?

 Vannak ilyen blogok. Ahol nem lehet kritizálni, csak nyalni.

 

Fagylaltgépek, előre!!!


7 komment

Címkék: diktatúra zöldek véleményszabadság autóbuzik szarblog

A bejegyzés trackback címe:

https://automeo.blog.hu/api/trackback/id/tr292328876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dextercapo 2010.09.28. 19:05:27

a sotetzoldek tobbet artanak a kornyezetvedelem ugyenek mint ezer gyar - bar ha belevesszuk hogy az cegek fizetik , berlik oket ...

joeramirez · http://automeo.blog.hu/ 2010.09.29. 12:54:33

dexter, fura lenne ha mondjuk kiderülne, hogy az Ósan elleni zöld kampányt a Teszkó pénzeli! :D
Ez persze csak vicc

dextercapo 2010.09.30. 00:57:46

fura lenne ?
az osan latszolag megvesztegette az onkormanyzatot es a szakertot . egy ilyen magas labdat nem leutni egy igazi versenyben butasag .
de ha netan a negy mancsrol derulne ki hogy azert esnek neki a magyar baromfinak egy evvel az utan hogy hattyunatha , elotte eu-s szabalyozas , elotte integratori szintu lenyulasok , csodok , hajdubet stb voltak , az osszeeskuves elmelet lenne ?

dextercapo 2010.10.02. 14:04:40

www.totallycrap.com/videos/videos_climate_change_shocker/
toleransak vagyunk . no pressure .
fejbelohetem a dohanyosokat , fustolo dizeleket ? vagy ez a szimaptikus stilus csak a zoldeknek es a petanak all jol ?

dextercapo 2010.11.27. 18:14:04

totalcar.hu/magazin/hirek/2010/11/26/chevrolet_volt_az_iszakos_villanyauto/

ujabb sotetzold tema .
hogyan allithatunk negy litert ugy hogy az energiatartalmat hasonlitjuk ossze - ezek szerint az egyesul allamokban az aramot benzinbol , egy dugattyus motorral allitjak elo .

joeramirez · http://automeo.blog.hu/ 2010.11.29. 10:34:44

Köszönöm dextercapo!

"és most az is kiderül, hogy lényegében nem sokkal takarékosabb, mint egy hagyományos hibrid"

Na, megint a nagy okos TC-sek! :D Hagyományos hibrid takarékosságánál bele számították már az elektromos áram szerinti fogyasztást? Csak mert, ahhoz képest nem egy szint.

A hagyományos (értsd: kamu) japán hibridek alapvetően benzines járművek, amikre időnként rásegít egy villanymotor

Ezzel szemben a Volt alapvetően elektromos jármű, amiben csak akkor kapcsol be a robbanó motor, amikor már a telepek annyira lemerültek, hogy egyébként leállna az autó.

Soha eddig, semmilyen hibridnél nem számolták fel (sajnos) az elektromos áram előállítási energiaszükségletét!

Ha így lett volna, már rég ráébredtek volna az emberek, hogy kész átverés ...

dextercapo 2010.12.03. 18:34:07

@joeramirez:
raszamolhatnak , de felrevezeto lenne .
ma nehez atomhajtasu autot epiteni . szennel hajtottat is , szelhajtasurol , napelemesrol nem is beszelve .
onnan hogy igazi akkus autokat kezdenek el gyartani van lehetoseg hogy az alapanyag paletta szelesebb reszet hasznalhassuk : tuzeloanyag cella , hulladekegetes , koszen es ezekhez korlat es problema nelkul illeszthessuk a megujulokat - tehat amig egy modern dizel pl kizarja hogy novenyi olajat is tankoljunk , addig ezek kizarjak fejlesztest - mig egy elektromos autot barmivel lehet etetni - es ha igy van , akkor lesz proliferacio ezen a teren is . hazi napelem , szeleromu stb .
tehat ha a villanyverda ot litert enne , mig a belsoegesu parja ugyanennyit - meg akkor is megerne a valtas , mert a hagyomanyos motor kot minket , a villany pedig johet paksrol , a tetorol vagy barmibol amit ki tudunk talalni .
ennek ellenere ugy latom hogy van uj a nap alatt :
www.mernokbazis.hu/cikkek/ultra-hatekony-benzinmotor
joideje tiltjak az eco marathonon az uzemanyag melegiteset ha jol emlekszem - ugy tunik jo okkal .
most azon toprengek hogy lehetne-e ezt valahogy illeszteni a jelenlegi automra .
süti beállítások módosítása