HTML

Friss topikok

Autós képek

Aki a Nissan Leaf-re szavazott vajon miért tette?


2012.12.07. 09:20

UPDATED

   Jókat puffogtam akkor, amikor 4(!) ponttal lemaradva, nem a szépséges Alfa Romeo Giulietta lett az (európai) Év autója, hanem a Quasimodo hátát megirigylő Nissan Leaf nevezetű amorf kaka.  Amit még akkor, de azóta sem látott senki!

nissan-leaf.jpg

Nem alaptalanul merült fel annak a viccnek az esélye, hogy talán  ezek az újságírók mind 'nyertek' valami Bora bora-i masszázs-szalon beutalót...



Autót szerető ember nem szavaz a Nissan Leaf-re, még csak autónak sem tekinti ezt a förmedvényt!

Istennek hála,  már az olaszok nyíltan utaltak rá, hogy nekik is fáj az a dolog, ráadásul ebben az esetben nem is lehet csupán az elektromos Fiat 500-as marketing támadásának minősíteni csupán.

UPDATED:
A 2013-as ráncfelvarrott Nissan Leaf-nél megjegyzik a TC újságírói, hogy a lábfejjel rendelkező utasok is végre beülhetnek, ergo 4 személyessé vált az Év Autója. Most. De akkor, mikor megszavazták, ez nem tűnt fel?
leaf.jpgKép forrása itt

A Nissan Leaf valóban egy vizuális környezetszennyezés. A Car Of The Year pedig régóta egy nulla értékkel bíró, forgatókönyvezett műalkotás.


Szólj hozzá!

Címkék: szavazás autó ronda környezetszennyezés bűn facelift 2013 Nissan COTY Leaf Elektromos

A bejegyzés trackback címe:

https://automeo.blog.hu/api/trackback/id/tr154952484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása